Over ons

Met jaren aan ervaring in de branche heeft Administratiekantoor Kuper een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, prestaties en innovatie. Maar het zijn onze waarden en ons harde werk die ons anders maken. Persoonlijke aandacht en goed advies zijn de hoekstenen van onze praktijk.

Graag wil ik me aan u voorstellen:

Mijn naam is Bianca Kuper en ik run sinds 2003 met succes een administratiekantoor. Ik houd ervan op een persoonlijke manier met klanten te werken, snel, accuraat en prijsbewust.

In principe werk ik als zelfstandige (in samenwerking met mijn zoon Stan) en in geval van nood heb ik een achtervanger om voor de gewenste continuïteit te zorgen. Ook voor ú kan ik veel betekenen. Zelfs als u op dit moment gebruik maakt van een accountantskantoor ben ik ervan overtuigd een sterke meerwaarde te hebben.

Mijn bedrijf kan (eventueel in samenwerking met een accountant) dezelfde werkzaamheden uitvoeren voor slechts 70% van uw huidige jaarprijs!
Voor een scherpe offerte kunt u contact opnemen met mij via e-mail of via het telefoonnummer onder contact.